Thursday, November 4, 2010

YAHOO BLOCKED MY EMAIL

A long time I did not use my email, I did not send e-mail to anybody. But today when I want to send email, its written my e mail was blocked for temporary because filter of spam or I used my email address before to sent larged amount of email. That's way yahoo service blocked my email for temporary. And can use after 2 hours.

Anyway I waited for 2 hours still does not work, and I should send e- mail because it is very important thing. So I used another email and tried to send but same only. I created also new account and tried again to send email, but still yahoo blocked my email. Oh my good ......
What happened with yahoo today? This is first time my email was blocked. I can received e- mail but can not send e - mail.

I just report this problem till 2-3 time ,so I hope they can removed that filter of spam because I never used my e-mail for spam or any body used my email? I don't know who is wrong. I was thinking maybe that the time yahoo got error also.




Tuesday, October 26, 2010

MARKETING ON FACE BOOK

As we know face book is the biggest social networks today, to say the popularity of beat Hi5, Yuwie and other social networking sites. Seeing the rapid development , we can use the services of face book to boost sales of our business. By producing our products to friends who we add on face book.

Many already are trying to do business in the face book, among others, could also put an ad on facebook, the more visitors certainly the more often people see our ads and it is our opportunity, because the possibility of our products purchased bigger. I own a facebook users often add by strangers because it turns out they produce their product and it's legal.


Here are some tips

1. Personalize your profile on facebook. It's a place you introduce yourself, brand or business. Profiles should be in accordance with the services offered. Education and achievements will add to the trust of prospective clients.

2. Many friends to bring good luck. Carrier relations sustenance is not a myth. Mingle is the main requirement for marketers, including in cyberspace. Adding friends (add friend) is very necessary to add the relation.

3. Join the groups or create their own groups. There are tens of thousands of groups on facebook, but you have to choose the group that is still active and fit your needs.

4. Preparing the way of sales. That can be done through posters, videos or URL link to your sales page. It can also spread via text message or on your facebook status.


Wednesday, October 20, 2010

BANNED DI CLIXSENSE?

Tadi malam iseng - iseng aku hendak mengecek program clixsense yang ku ikuti . ketika coba login ternyata aku lupa paswordnya. Setelah beberapa kali mencoba akhirnya gagal, aku coba register ke clixsense sebagai member baru. Tapi alangkah kagetnya karena ada penolakan untuk register anggota baru dari Indonesia. memang sebelum nya aku register dari Kuwait.

Ku pikir sama nasibnya seperti CIAO dimana aku sama sekali tidak bisa membuka CIAO.yah IP adress Indonesia sudah dibanned. Padahal aku termasuk rajin juga klik - klik iklan dari clixsense. Aku tidak tahu PTC mana lagi yang membanned Indonesia. Boleh dikata karena sering melakukan kecurangan seperti asal ciplak aja maka yang benar - benar bermain secara jujur kena getahnya.

Tuesday, October 19, 2010

MY PAGE RANK LIKE TEMPERATURE

I think today , Goggle update page rank, this blog got down become one. But my another blog got two. I can not increased my page rank from goole atleast maintain. I think every 3 or 4 month google will do update page rank for any blog. Poorly my blog always up down like temperature in our body...he..he.... Maybe Im lazy write in my blog because its defend on our mood.

To another blogger whot got increased the page rank from google, its lucky for you. you can monetize your blog .Get money....

OH .....GOOGLE...

Its not easy to change country in our google account. First time Im request I didnt get replied from google. After how many month searching in the internet and again tried sent request to google, I got replied but I can not change the country. Oh i got up set....

a few aweek ago again I request, the Google replied me that I should close my account first and after that I can register from my new country. Its very difficult because we moved to another country according the replacemant from our office.

Any way, I didnt change my acountry. let be like that.

Saturday, October 16, 2010

SOUVENIR ADENIUM

Aku adalah salah satu pecinta dan hobi tanaman hias. Kecintaanku akan tanaman dimulai sejak kecil. Salah satu tanaman yang ku koleksi adalah adenium yang dimulai sejak tahun 2004. Waktu itu adenium lagi naik daun. Koleksi ku ini makin banyak dan berkembang dari hari kehari walaupun banyak juga yang mati dan dicuri orang. Sebagian juga ada yang beli. Sekarang ini lagi panen biji adenium. mulai umur 1 bulan, 2 bulan dan seterusnya.

Sebelumnya aku bingung mau diapakan biji ini,sampai akhirnya browsing di internet ada nggak yang jual souvenir untuk cendera mata dalam sebuah pernikahan. Akhirnya kutemukan juga tentang souvenir berupa tanaman dengan harga yang sangat fantastis. Souvenirnya juga unik dan lucu.Bahkan ada yang membagikan biji adenium sebagai souvenir. nah kepada rekan - rekan yang berminat bisa menghubungi ku melalui website ini.

Saturday, July 24, 2010

HATI - HATI MLM

sekarang ini banyak program yang menawarkan multi level marketing atau sering disebut MLM yang menawarkan berbagai macam produk dan keuntungan yang menggiurkan tentunya.Bisa dapat jutaan sampai milyaran rupiah perbulannya, itu semuanya tentu sebuah kebohongan belaka. Tidak ada keuntungan yang di dapat hanya dengan duduk - duduk belaka tampa kerja keras. Bukan berarti produk multi level marketing tidak bagus semua. Banyak juga perusahaan yang bergerak di multi level marketing yang bonafid salah satunya seperti DXN, CNI dll.

Baru - baru ini saya mendapatkan pengalaman yang menyebalkan dari salah satu produk multi level marketing. Salah satu anggota keluarga terpikat dengan bujuk rayu sponsornya, tentu saja dengan janji menggiurkan. Perusahaan ini katanya bergerak di bidang air minum,sebuah perusahaan yang berasal dari negeri tetangga. Uang yang disetorkan lumayan banyak jumlahnya sampai 25 juta tentunya dengan iming - iming bonus yang menggiurkan. Setelah uang disetorkan sekitar bulan februari 2010 sampai saat ini bonus tidak pernah diterima. Adik saya ini sewaktu mendaftar tidak konsultasi dulu dengan anggota keluarga lainnya. Ketahuannya sewaktu dia datang bercuti ke Medan dan memberitahu bahwa uangnya udah disetor dan memang ada tanda bukti kwintasi pribadi dari orang yang menerima. Kami langsung menyuruh untuk membatalkan menjadi anggota dan menarik kembali uangnya. karena ku pikir sama seperti produk BMA yang sempat heboh itu.

Setelah menunggu 6 bulan tidak ada kepastiannya, maka kami langsung berangkat ke kota Jambi tempat adik saya bekerja dan menyelesaikan masalah dengan yang bersangkutan, dengan dalih bahwa perusahaan macet sejak bulan maret dan banyak yang memang katanya bonusnya belum keluar.Berkali - kali saya di telpon oleh uplinenya sang sponsor yang menyuruh kita bersabar karena perusahaanya katanya kebobolan. Dengan berbagai seribu alasan sang upline berdalih, tapi akhirnya mereka menyerah dan berjanji akan mengembalikan uangnya dan membuat surat perjanjian hitam diatas putih. Mudah - mudahan saja bulan oktober yang akan datang mereka menepati janjinya. Sebuah pelajaran yang berharga bagi adik saya dan mudah - mudahan ini bermanfaat bagi yang membacanya bahwasannya tidak semudah itu mendapatkan penghasilan yang menggiurkan tampa bekerja keras walaupun yang mengajak kita atasan kita. Juga harus berhati - hati dalam memilih multi level marketing.

join ciao uk